back

Så er det på tide å ønske velkommen til Oslo Karneval 2015. Vi jobber nå med å fastsette rammene rundt karnevalet. Hvor ønsket vårt først og fremst er å skape et folkeliv gjennom Karl Johans gate midt i Oslo sentrum.

Oslo-karnevalet var en stor festival som pågikk i perioden 1983-1986 i Oslo sentrum. I de fire årene festivalen ble arrangert, var det med mellom 50 000 og 100 000 deltakere. 20. – 22. juni 2014 ble arrangment gjenopptatt av Oslo Sambaskole, hvor vi til slutt endte opp med 4 karnevalsgrupper gjennom gatene.

I år inviterer vi alle de som ønsker å være med, som ikke er med i allerede etablert karnevalsgruppe, til å gå sammen med venner og kjente til å starte sin egen gruppe, slik at vi fyller gatene med enda fler folk enn tidligere.

Husk også at Oslo Karneval skal være et arrangment som skal vise den gleden ved å kle seg ut, vi setter fokus på god musikk og dans og felleskap. Kravene om at vi vil at man skal gå sammen som gruppe er for å holde en mer nøktærn og edru holdning til karneval, til forskjell fra det som dessverre var grunnen til at karnevalet på 80-tallet måtte sette kroken på døra.

Les mer om karnevalets historie her.